Κρητικά εδέσματα και τσικουδιά γεύτηκε ο Πομπέο

Κρητικά εδέσματα και τσικουδιά γεύτηκε ο Πομπέο

Θερμής υποδοχής από το πρωθυπουργικό ζεύγος έτυχε ο αμερικανός ΥΠΕΞ και η σύζυγός του

Στα Χανιά βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μαικ Πομπέο και η σύζυγός του Σούζαν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί μας λίγο μετά τις 20.00 και κάτω από ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, κατευθύνθηκε στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου και φιλοξενείται από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την θερμή υποδοχή που είχε από το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του έμαθαν τα...μυστικά της Κρητικής κουζίνας!

Σύμφωνα με το parakritika.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, δεν παρέθεσαν δείπνο στους επίτιμους προσκεκλημένους τους ωστόσο κατανάλωσαν κρητικά εδέσματα, με τον αμερικανό ΥΠΕΞ να γεύεται κρητικά καλιτσούνια, γραβιέρα ενώ φαίνεται πως ήπιε και παραδοσιακή τσικουδιά.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ θα βρεθούν στην στρατιωτική βάση της Σούδας αρχικά  ενω στη συνέχεια θα μετέχουν  σε διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τον Πρωθυπουργό και τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών ωστόσο ακολουθούν σήμερα οι δύο σύζυγοι τους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Σούζαν Πομπέο επισκέπτονται την Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, ενώ το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει βόλτα μια γεύμα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ