Λ. Κοπάσης: Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ουσιαστικός οραματιστής

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Συλλυπητήριο μήνυμα με αφορμή την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια εξέδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος Λευτέρης Κοπάσης, επισημαίνοντας τα εξής:

"Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ο Έλληνας Πολιτικός που υπηρέτησε ως ουσιαστικός οραματιστής την πολυκύμαντη ιστορία μας. Δοκιμάστηκε σε πολλά μετερίζια για δεκαετίες και διαδραμάτισε ρόλους ευθύνης μεταπολιτευτικά στην οικοδόμηση της χώρας μας. Με σεμνότητα και ακρίβεια στο λόγο και τις πράξεις του πέτυχε την γενική αναγνώριση. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέχισε με το ίδιο πείσμα και τα ίδια ιδεώδη που διατηρούσε στην ψυχή του ως αγωνιστής της εθνικής αντίστασης να μετέχει στα τεκταινόμενα για την προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας. Η κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους εκφράζει απόλυτα το κοινό αίσθημα.

 Ένα δάκρυ στην μνήμη του από όλους μας με την ευχή να συνταιριάξει με το δικό του δάκρυ στην εξέδρα των επισήμων κατά την διάρκεια της Εθνικής παρέλασης όπου απευθυνόμενος προς όλους τους Έλληνες ζήτησε να μην ξεχνάμε ποιοι ήμασταν στους εθνικούς μας αγώνες και ποιοι πρέπει να είμαστε σήμερα".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ