Λαϊκή Συσπείρωση: Να αποκλειστούν από το περιφερειακό συμβούλιο οι ναζί- εκπρόσωποι εγκληματικής οργάνωσης

Λαϊκή Συσπείρωση: Να αποκλειστούν από το περιφερειακό συμβούλιο οι ναζί- εκπρόσωποι εγκληματικής οργάνωσης

Επερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, κατέθεσαν, με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Συντυχάκης, Νίκος Μανουσάκης και Αλέκος Μαρινάκης. 

Στην επερώτηση αναφέρεται:

"Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, μετά και την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, απαιτούμε να αποκλειστεί, να μην εκπροσωπείται με κανέναν τρόπο και να μην αντικατασταθεί στο περιφερειακό  συμβούλιο ο σύμβουλος του συνδυασμού, που ανοικτά υποστήριξε στις τελευταίες εκλογές η ναζιστική οργάνωση.
Καλούμε την περιφερειακή αρχή και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου να κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ, για τον αποκλεισμό και συνολικά για τη μη εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο. 
Η Χρυσή Αυγή αποδείχτηκε ότι είναι εγκληματική οργάνωση, ακριβώς επειδή είναι ναζιστική. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει όλα τα θύματά της. Χιλιάδες λαού απαιτούν να βρεθούν στη φυλακή, με τις ανώτατες δυνατές ποινές για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Να απομακρυνθούν οι ναζί από την Ευρωβουλή, Περιφέρειες και Δήμους, να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή παντού".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ