Λασίθι: Και επίσημα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Σπυριδάκη

Newsroom
Newsroom

Επιβεβαίωση του Cretalive, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της Κατερίνας Σπυριδάκη στο ψηφοδέλτιο του Νομού Λασιθίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Η Αικατερίνη Σπυριδάκη κατάγεται από τα Γδόχια Ιεράπετρας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Πολυτεχνική Σχολή και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σύντομα εισήλθε στην αγορά εργασίας ως υπάλληλος του Τεχνικού Τμήματος του Ο.Τ.Ε. Κατά τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία και στη συνέχεια ως εξωτερικός συνεργάτης εταιρείας παραγωγής χυτών στη Μελέτη , τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Μηχανολογικών Εξαρτημάτων. Έπειτα, συνεργάστηκε με εταιρεία του εξωτερικού στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης εξαρτημάτων ως Senior Designer στον τομέα Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων.

 Παράλληλα εισέρχεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες και κινητήρες της ελληνικής Οικονομίας, εκείνον του Τουρισμού, ή μάλλον της Φιλοξενίας όπως προτιμάει και η ίδια λέει. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων σε Ξενοδοχειακές Εταιρείες με έναν μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στο ενεργητικό τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία του φιλοξενούμενου και στην προβολή της Ελληνικής Φιλοξενίας.

Σε όλα αυτά δε θα μπορούσε να λείψει η ιδιαίτερη ευαισθησία της σε περιβαλλοντικά και πολιτιστικά θέματα του τόπου που την ώθησε να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε εθελοντικές ομάδες αφήνοντας το θετικό της αντίκτυπο στην κοινωνία".



Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ