«Λασίθι ώρα ευθύνης»: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου, παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος

Newsroom
Newsroom

Την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Δημοτική Παράταξη «Λασίθι ώρα ευθύνης» εγκαινιάζει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου το εκλογικό της κέντρο στο Τζερμιάδων ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσει τους υποψήφιους που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης  Οκτωβρίου, καθώς και το πρόγραμμα της.
Πιο συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής θα τελεστούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον Ιερό ναό Αγίας Τριάδας στο Τζερμιάδων.
Αμέσως μετά, στην αίθουσα «Αντώνης Βορεάδης» του Δήμου Οροπεδίου, θα λάβει χώρα η εκδήλωση παρουσίασης του ισχυρού και πολυάνθρωπου ψηφοδελτίου που καταρτίστηκε και διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

egkainia
Παράλληλα θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος που ετοιμάστηκε με σκοπό το Οροπέδιο Λασιθίου να γυρίσει σελίδα και να γνωρίσει την πραγματική, ισόρροπη και με πράξεις ανάπτυξη που του αρμόζει.
Όπως αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης», Γιώργος Αθανασάκης: «Ήλθε η ώρα της αλήθειας, η ώρα που πρέπει να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας και να αποδείξουμε πως το Οροπέδιο Λασιθίου, πέρα από ευλογημένος τόπος στην παραγωγή προϊόντων, είναι κι ένας τόπος που μπορεί να πρωταγωνιστήσει τουριστικά, να κάνει τη ζωή των κατοίκων του ευκολότερη, να συγκρατήσει τους νέους στα χωριά μας και να καινοτομήσει, όπως πάντα έκανε κι έμεινε γι’ αυτό στην ιστορία. Σας περιμένουμε την Παρασκευή για να δείτε πως είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε όσα λέμε πράξη».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ