Το "Λασιθιώτικο Κάλεσμα" για την απόφαση του Εκλογοδικείου: "Αποφασίζουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας"

Newsroom
Newsroom

"Η ένσταση του συνδυασμού μας κρίθηκε μερικώς δεκτή" αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Οροπεδίου με επικεφαλής τον Γιάννη Στεφανάκη

Τις επόμενες ημέρες αποφασίζει τις περαιτέρω κινήσεις της η δημοτική παράταξη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου "Λασιθιώτικο Κάλεσμα" με επικεφαλής τον Γιάννη Στεφανάκη, μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου με την οποία το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Οροπεδίου επικυρώθηκε υπέρ του Γιώργου Αθανασάκη. 

Στην ανακοίνωση της παράταξης επισημαίνονται πιο συγκεκριμένα τα εξής:

"Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του εκλογοδικείου - Δεκτή κρίθηκε μερικώς η ένσταση του συνδυασμού μας. Κατανοούμε τους λόγους της απόφασης του τοπικού Δικαστηρίου καθώς η ένσταση μας κατά του εκλογικού αποτελέσματος κρίθηκε "δεκτή μερικώς".

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις, ενώ η νομική μας ομάδα εξετάζει την απόφαση, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Δικαιοσύνης. Ευχαριστούμε τους εξαίρετους νομικούς μας και τον κόσμο που μας στήριξε δίνοντας δύναμη όλο αυτό το διάστημα και προχωράμε μπροστά με γνώμονα το καλύτερο για τον τόπο μας.

Η συντακτική ομάδα του συνδυασμού ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2023"

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τις εκλογές

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ