Ν. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο: Ιστορική η ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης για κοινωνική δικαιοσύνη

Ν. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο: Ιστορική η ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης για κοινωνική δικαιοσύνη

Στην τελική ευθεία η προεκλογική εκστρατεία του ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Κρήτη πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία της εκστρατείας του πριν από τις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές.

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη γενέτειρά του το Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε στο "Αστόρια" παρουσία πλήθους φίλων και ψηφοφόρων του κινήματος. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη:

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την ομιλία του υπό βροχή, ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και έξω από αυτήν, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα νίκης, ανανέωσης και προοπτικής για το ΚΙΝΑΛ ενόψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών.

Ανδρουλάκης ομιλία

 Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε από τη γενέτειρά του στη μεγάλη ευκαιρία που έδωσε η πανδημία στη σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη, έκανε λόγο για ένα ψεύτικο διπολισμό στη χώρα μας από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους πολίτες της κεντροαριστεράς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου ώστε η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, όπως είπε, να αλλάξει σελίδα.

Ανδρουλάκης ομιλία

Με αναφορές στην πολιτική του αφετηρία από την πόλη του Ηρακλείου ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε με έμφαση "δεν έχω ανάγκη τις εγχώριες ελίτ, κάτι που αποδεικνύει και η πολιτική διαδρομή μου" και σημείωσε ότι αυτά που προέχουν για τη δημοκρατική παράταξη είναι η ανανέωση, η ενότητα, η αυτονομία και η προοπτική. 

Ανδρουλάκης ομιλία

Κάνοντας ειδική αναφορά στο στοίχημα της ανανέωσης για το ΚΙΝΑΛ της νέας εποχής ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των νέων νοοτροπιών, επισημαίνοντας ότι πρόθεσή του είναι να εργαστεί για ένα κόμμα ανοιχτό, όπως χαρακτηριστικά είπε, με αξιοκρατική ψηφοδέλτια.

Απευθυνόμενος στη λαϊκή βάση του κινήματος ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για βαριά κληρονομιά και ιστορική ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης, την οποία όπως τόνισε οραματίζεται πολιτικά αυτόνομη. 

"Ελάτε" είπε κλείνοντας την ομιλία του μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση "να ξανακάνουμε τον ήλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά. Αυτή είναι η προσωπική μου αγωνία και σας καλώ όλους μαζί να αλλάξουμε πορεία".

Ιδιαίτερα συγκινητική και γεμάτη συμβολισμούς ήταν η παρουσία της δασκάλας του Νίκου Ανδρουλάκη της κ. Ελένης Σαατσάκη η οποία προλόγισε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ελένη Σαατσάκη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ