Μ. Καραμαλάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό γυναικών και παιδιών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης

Newsroom
Newsroom

Τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος

Τα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. Μαίρη Παχιαδάκη και την ολομέλεια του Δ.Σ.

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από υποψήφιες του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνεχάρη το σύνδεσμο για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί, για την προστασία και υποστήριξη θυμάτων έμφυλης βίας και δεσμεύτηκε πως ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό του και στο πλευρό των γυναικών που βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Η κ. Μαίρη Παχιαδάκη από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Μιχάλη Καραμαλάκη για τη βοήθειά του, εξαίροντας παράλληλα την πολύτιμη συνεισφορά του στη δημιουργία των γραφείων ενδοοικογενειακής βίας κατά την θητεία του ως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου, η πολυετής δράση και η εμπειρία του Συνδέσμου, μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πυλώνα συνεργασίας για τη νέα δημοτική αρχή και όλα τα μέλη του είναι ανοιχτά σε κάθε είδους συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών.

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε:

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό των γυναικών αλλά και των παιδιών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά της βίας εναντίον των γυναικών και των κοριτσιών, καταδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη για τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο ζήτημα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, από καρδιάς, το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια, για να βοηθήσει έμπρακτα γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Πρόκειται για ένα φορέα που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το πολυετές και αποτελεσματικό έργο του. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερες γυναίκες και παιδιά που κατάφεραν να βρουν τη δύναμη».

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Γυναικεία σωματεία Καραμαλάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ