Περιοδεία σε Βουκολιές και Πλατανιά για τον Γιάννη Μαλανδράκη

Newsroom
Newsroom

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της παράταξης "Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών"

Στο πλαίσιο των επισκέψεων σε χωριά και κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, προκειμένου να συνομιλήσει με τους δημότες και να ενημερωθούν για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και για αυτά που είναι σε εξέλιξη, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, κος Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκαν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, τα Νεριανά, το Νιο Χωριό, τον Ταυρωνίτη και το Μάλεμε.

Μαλανδράκης περιοδεία

Αφού συζήτησαν για τα έργα που υλοποιήθηκαν και έργα που τώρα ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά έγινε εκτενή αναφορά και ανταλλαγή απόψεων για έργα που αφορούν τα συγκεκριμένα χωριά και τους δημότες τους. Στα Νεριανά, ο Δήμαρχος Πλατανιά αναφέρθηκε στην  μελέτη που εκπονήθηκε για την ανάπλαση της πλατείας και των κοινόχρηστων χώρων και σε παρεμβάσεις  που ήδη είναι σε εξέλιξη. 

Μαλανδράκης περιοδεία

Στο Νιο Χωριό αναφέρθηκε στη νέα παιδική χαρά που ήδη παραδόθηκε στους κατοίκους του  ενώ στον Ταυρωνίτη ο κος Ι. Μαλανδράκης ενημέρωσε τους δημότες για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρική προστασίας με έργα διευθέτησης του ποταμού Ταυρωνίτη, η οποία περιλαμβάνει και παραποτάμιες περιπατητικές -ποδηλατικές διαδρομές, ενώ παράλληλα υπογράμμισε και την μελέτη που αφορά στην μεταλλική γέφυρα η οποία εκπονήθηκε, από το Δήμο Πλατανιά. Οι δημότες ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και για το παραλιακό μέτωπο της περιοχής τους, με τον Δήμαρχο Πλατανιά να δίνει άμεσα απαντήσεις σχετικά με τις παρεμβάσεις για την οριοθέτηση του παλιού αιγιαλού καθώς και για την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην παραλία του Ταυρωνίτη, με τοποθέτηση νέων ιστών και φωτιστικών για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Μαλανδράκης περιοδεία

Στο Μάλεμε έγινε εκτενής αναφορά για την επιτυχία του Δήμου ώστε να παραχωρηθεί χώρος από το Ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, για τη δημιουργία περιπατητικής διαδρομής, την πλήρη αντικατάσταση  ιστών κ φωτιστικών σε όλο το παραλιακό μέτωπο και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων όπως η κατασκευή που είναι σε εξέλιξη, του νέου πάρκου με παιδική χαρά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του  Συνδυασμού του, άκουσαν τις απόψεις και τους  προβληματισμούς των δημοτών με μεγάλο ενδιαφέρον, προτείνοντας λύσεις που για κάποια θέματα είναι ήδη δρομολογημένες ενώ για κάποια άλλα θα τεθούν στον άμεσο σχεδιασμό για επίλυσή τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ