Μ. Κόνσολας: Το Ρέθυμνο μπαίνει στην τουριστική χάρτα της χώρας

Μ. Κόνσολας: Το Ρέθυμνο μπαίνει στην τουριστική χάρτα της χώρας

Ο υφυπουργός βρίσκεται από νωρίς στην πόλη του Ρεθύμνου προκειμένου να παραλάβει το κτίριο της σχολής ξεναγών που πρόκειται να λειτουργήσει από φέτος στο πρώην δημαρχείο Νικηφόρου Φωκά.


Το Ρέθυμνο μπαίνει στην τουριστική χάρτα της χώρας σημείωσε μεταξύ άλλων αν κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Ρεθύμνου ο υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας.
 
Ο  υφυπουργός βρίσκεται από νωρίς στην πόλη του Ρεθύμνου προκειμένου να παραλάβει το κτίριο της σχολής ξεναγών που πρόκειται να λειτουργήσει από φέτος στο πρώην δημαρχείο Νικηφόρου Φωκά.
 
Μάλιστα ο κ. Κόνσολας προανήγγειλε και την ανωτατοποίηση της σχολής ξεναγών μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
 
Ο υφυπουργός σημείωσε πως η ιδέα για η σχολή ξεναγών στο Ρέθυμνο είχε ο υφυπουργός μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και το υπουργείο υποδέχθηκε με θέρμη την παραχώρηση του κτιρίου από το δήμο Ρεθύμνου.
 
Στη συνάντηση στο δημαρχείο παρόντες ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, η αντιδήμαρχος Τουρισμου Πέπη Μπιρλιρακη, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Σπανουδάκης και Δημήτρης Λελεδακης, αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλης Φουρφουλακης.
 
Πριν το δημαρχείο ο κ. Κονσολας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κύριο Ευγένιο, ενώ στη συνέχεια έχει συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου.
 

 
 
β

Πηγή: www.goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ