Μαλεβίζι: Συνεργασία για λειτουργικά θέματα παιδείας

Μαλεβίζι: Συνεργασία για λειτουργικά θέματα παιδείας

Με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου συναντήθηκε η αντιδήμαρχος παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Διευθυντή κ. Μανόλη Μπελαδάκη, με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μαλεβιζίου, κα Χρύσα Λυρώνη-Παγκάλου και την Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου Μαλεβιζίου σε θέματα Πολιτισμού και  Παιδείας, κα Νίκη Μπελαδάκη, με τα λειτουργικά θέματα παιδείας να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο χωροταξικός σχεδιασμός των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου και θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων. Η συζήτηση, επίσης, στράφηκε στις κτιριακές υποδομές των σχολείων της περιοχής και στις ανάγκες καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου. 

Μπελαδάκης δήμος Μαλεβιζίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, διερευνήθηκε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ της Αντιδημαρχίας Παιδείας με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η Αντιδήμαρχος και η Ειδική Σύμβουλος εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή και υποστήριξη διοργανώσεων, που θα αφορούν τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου στο σύνολό τους. Ο κύριος Μπελαδάκης  συμφώνησε και τόνισε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Δήμου, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ο τομέας της Παιδείας και της Εκπαίδευσης  και ότι στοχεύει  σε μελλοντικές καρποφόρες συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ