Μαμουλάκης για πρόταση Ε.Ε: Θετική η κατεύθυνση, προσοχή στους αστερίσκους

Με αφορμή την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Ταμείο Ανάκαμψης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία περιλαμβάνει και μέτρα που απο​τελούν πάγιες διεκδικήσεις των προοδευτικών δυνάμεων, δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τον Ευρωπαϊκό νότο. Η Ευρώπη, οφείλει να λάβει γενναία μέτρα στήριξης των οικονομιών των κρατών - μελών, έτσι ώστε να ενισχυθούν αποτελεσματικά οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του Covid-19. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που ζητάει από την πρώτη στιγμή και ο ΣΥΡΙΖΑ από την Κυβέρνηση της ΝΔ: Μέτρα σήμερα, για να παραμείνει όρθια η κοινωνία μας αύριο.

Αναμένοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τις αιρεσιμότητες και τις γκρίζες ζώνες, καλό είναι συντονίσουμε τις δυνάμεις μας, να ενισχύσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε ένα πρόγραμμα στη βάση της αμοιβαίας στήριξης που θα στηρίζεται στις μεταβιβάσεις πόρων, χωρίς ανελαστικούς αστερίσκους».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ