Μαμουλάκης: Να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των οργανικών κενών θέσεων του κλάδου εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής

Μαμουλάκης: Να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των οργανικών κενών θέσεων του κλάδου εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής
Newsroom
Newsroom

Στην Βουλή η επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Τον εξορθολογισμό των οργανικών κενών του κλάδου εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 και ΠΕ11.01, ζητάει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης, με τον αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, να καταθέτει την σχετική επιστολή του Συλλόγου ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρει ο Σύλλογος, η ελαχιστοποίηση των διορισμών μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση οφείλεται στην μη κάλυψη των οργανικών και λειτουργικών κενών λόγω της μη επικαιροποίησής τους. Η συγκεκριμένη τακτική βρίσκει κάθετα αντίθετους όλους τους συλλόγους των χιλιάδων εκπαιδευτικών και πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, καθώς οι προσλήψεις στα οργανικά και λειτουργικά κενά αναπληρωτών μειώθηκαν στα 2/3 και, μετά την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, εν μέσω πανδημίας, είναι έντονη η ανησυχία τους για τις θέσεις εργασίας τους.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από την Υπουργό Παιδείας, σχετικά με το τι θα πράξει προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης.

 

Η σχετική επιστολή ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ