Μάξιμος Σενετάκης: Το Ερευνώ Καινοτομώ στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

"Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο έχουν ανοίξει και σήμερα ήταν σειρά των Ηρακλειωτών να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος στο πλαίσιο ενημερωτικών ημερίδων που γίνονται σε όλη τη χώρα"!

Με αφορμή την Ημερίδα ενημέρωσης του Προγράμματος "Ερευνώ - Καινοτομώ" στο Ηράκλειο, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου  Μάξιμος Σενετάκης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Το Ερευνώ-Καινοτομώ είναι μια ενιαία δράση Εθνικής Εμβέλειας - μια δράση Στρατηγικής Σημασίας, την οποία σχεδιάσαμε στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον τέως υπουργό Κώστα Σκρέκα και τον γ.γ. της ΓΓΕΚ Αθανάσιο Κυριαζή και υλοποιούν τα στελέχη της.

Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο έχουν ανοίξει και σήμερα ήταν σειρά των Ηρακλειωτών να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος στο πλαίσιο ενημερωτικών ημερίδων που γίνονται σε όλη τη χώρα!

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς συνεργάτες και να τους ευχηθώ και πάλι καλή συνέχεια στο έργο τους, το οποίο θα προσφέρει €300 εκατ. ευρωπαϊκά κονδύλια (€500 εκατ. μέσω της μόχλευσης) στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά Έρευνα και Αγορά. Και το Ερευνώ - Καινοτομώ μπορεί να αποτελέσει τη γέφυρα, ώστε να επιταχυνθεί η μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.  

Και οι τέσσερις παρεμβάσεις του προγράμματος εστιάζουν στην δυνατότητα μας να παράγουμε σε όλη την επικράτεια (και στην Περιφέρεια) καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής.

Θέλουμε να είμαστε ανθεκτικοί σε ένα διεθνές περιβάλλον που μεταβάλλεται ριζικά και ανταγωνιστικοί σε μια παγκόσμια οικονομία που μεταλλάσσεται δραστικά."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ