Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στον νομό Καρδίτσας

Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στον νομό Καρδίτσας

"Άποστολή αγάπης-Μαζί για τον άνθρωπο”

Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στον νομό Καρδίτσας, οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του φιλανθρωπικού Συλλόγου # Μέριμνα δια τον Πλησίον# Άγιος Ιωάννης Ελεήμων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της δράσης ΄Άποστολή αγάπης-Μαζί για τον άνθρωπο”, συγκεντρώνονται από τροφίμα μακράς διαρκείας: μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, ζάχαρη, κονσέρβες, λάδι, νερό, κ.λπ. Κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, πεσέτες, πλυμένα και σιδερωμένα Καθαριστικά σώματος: αφρολουτρα, σαμπουάν Καθαριστικά χώρου: σκούπες, σφουγγαρίστρες, απορρυπαντικά καθαρισμού κλπ. Δεν ζητήθηκε ένδυση.

Μετά από τις πρωτοφανείς καταστροφές που υπέστη ο Νομός Καρδίτσας και αφού έχει γίνει συνεννόηση με την Αντιδήμαρχο κ. Σούφλα Ουρανία Υπεύθυνη Ειδικών Πληθυσμιακών Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης αποφασίσαμε να συνδράμουμε κι εμείς σ αυτό τον αγώνα στήριξης για τον συνάνθρωπο μας’. τονίζουν οι διοργανωτές.

Στο Αρκαλοχώρι η συλλογή τροφίμων θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, το πρωί. Η συλλογή θα γίνεται σε όλα τα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6973 359253.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ