Με το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Αγίου Νικολάου του Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε ο Θ. Χαριτάκης

Newsroom
Newsroom

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης "Συνεργασία Δημοτών" για τον Δήμο Αγίου Νικολάου

O εθελοντισμός, όταν μάλιστα αφορά τον άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο, τιμά εκείνους που προσφέρουν μέριμνα και αγάπη για το συνάνθρωπο αλλά τιμά και τον τόπο που στο κοινωνικό του σώμα διαθέτει τέτοιους ανθρώπους, της ανιδιοτελούς προσφοράς.
Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Δημοτών» Θωμάς Χαριτάκης και στελέχη του συνδυασμού, στη συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Αγίου Νικολάου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συζήτηση με τον πρόεδρο, πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Τζάβλα και τα μέλη του Δ.Σ. του Τμήματος, καταγράφηκαν οι ανάγκες του Τμήματος το οποίο αποτελείται από τα Σώματα, Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας & Σαμαρειτών – Διασωστών. Χρειάζονται μεγαλύτερο και πιο κατάλληλο χώρο στέγασης, εξοπλισμό και κάλυψη σε είδη τα οποία έχουν ανάγκη οι εθελοντές ώστε να μπορούν να οργανωθούν καλύτερα και να προσφέρουν με μεγαλύτερη ετοιμότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες τους σε όποιον έχει ανάγκη.

Ο κ. Χαριτάκης, δήλωσε με έμφαση ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό το κοινωνικό έργο που προσφέρει το παράρτημα Αγίου Νικολάου του Ερυθρού Σταυρού και τόνισε ότι η διοίκηση και τα μέλη του Τμήματος πρέπει να θεωρούν δεδομένη τη στήριξη και κάθε δυνατή βοήθεια προς το Τμήμα από πλευράς του, από τη θέση της δημοτικής αρχής.

Η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του τοπικού Παραρτήματος του ΕΕΣ είναι το ελάχιστο που οφείλουμε ως ηθική επιβράβευση και αναγνώριση του πολύτιμου έργου των εθελοντών, που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ