Μ. Καναβάκη: Θα συνεργαστούμε με τους άξιους επιστήμονες του ΙΤΕ για το καλό του τόπου

Newsroom
Newsroom

Στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου

Σε γνώριμα για εκείνην μέρη, στο δεύτερο "σπίτι" της, το ΙΤΕ, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους της Δημοτικής της παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα".

Εργαζόμενη ως οικονομολόγος στο Ίδρυμα, λίγο αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο, η Μαρία Καναβάκη ξέρει καλά τις ανάγκες του.

Ο πρόεδρος του ΙΤΕ, Νεκτάριος Ταβερναράκης της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι "το ΙΤΕ θα είναι έτσι κι αλλιώς κερδισμένο από τη Μαρία Καναβάκη" 

Καναβάκη ΙΤΕ

Συγκινημένη που επισκέφθηκε τον εργασιακό της χώρο, η υποψήφια  Δήμαρχος συζήτησε με τον κ. Ταβερναράκη για τη συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει με το πλέον καταξιωμένο ερευνητικό ίδρυμα του τόπου μας, ενώ ο κ. Ταβερναρακης με τη σειρά του παρουσίασε τομείς όπου μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου Ηρακλείου και ΙΤΕ.

Ακολούθησε συνάντηση και με τον Σύλλογο των εργαζομένων, αλλά και με τον Σύλλογο των ερευνητών.

Καναβάκη ΙΤΕ

Τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε απασχόλησε το θέμα της πεζοδρόμησης έξω από το ΙΤΕ και το ζήτημα της δημιουργίας κυκλικού κόμβου, κάτι που αναγνώρισε η κ. Καναβάκη ως αναγκαιότητα.

"Η σχέση μου με το ΙΤΕ είναι, πάνω από όλα, συναισθηματική. Είναι δεδομένο ότι θα το στηρίξουμε  και θα συνεργαστούμε με τους άξιους επιστήμονές του για το καλό του τόπου μας. Είναι ένα 'κόσμημα' για τη χώρα και είναι μεγάλη τύχη για εμάς να το έχουμε δίπλα μας", επισήμανε η υποψήφια Δήμαρχος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ