Με εορταστική διάθεση οι προετοιμασίες για το Πάσχα στα ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ Χανίων

Newsroom
Newsroom

Πλούσιες οι δράσεις της περιόδου

Με πασχαλιάτικη διάθεση και έντονο κέφι συμμετέχουν και φέτος οι ηλικιωμένοι των Κέντρων Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, στις προετοιμασίες για το Πάσχα.

Στις πλούσιες δράσεις που έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται, οι ηλικιωμένοι θα έχουν την ευκαιρία να στολίσουν λαμπάδες και να δημιουργήσουν τις δικές τους πασχαλινές κάρτες, υπό την επίβλεψη της Καλλιτεχνικής Ομάδας Μελών αλλά και να προετοιμάσουν πασχαλινά γλυκίσματα και εδέσματα υπό την επίβλεψη της Ομάδας Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής των ΚΑΠΗ.

ΚΑΠΗ Χανίων

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Στέλιος Βαλυράκης επεσήμανε πως: «Τα ΚΑΠΗ του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, πιο εξωστρεφή και πιο δραστήρια από ποτέ, οργανώνουν σειρά δράσεων που στόχο έχουν όχι μόνο να εμπλέξουν στη δημιουργία τους ηλικιωμένους αλλά και να διδαχθούν από αυτούς, από τις δικές τους συνταγές και τελικά με τη δική τους συνεισφορά, να προσφέρουν αγάπη και χαρά σε όλους».

ΚΑΠΗ Χανίων

Τέλος, οι ηλικιωμένοι θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ΚΔΑΠ αλλά και φιλανθρωπικά ιδρύματα, τα οποία θα επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών του Πάσχα.

ΚΑΠΗ Χανίων

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων των ΚΑΠΗ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/kapichaniwnpasxa29032023.html

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ