Με επίσκεψη στο Βενιζέλειο, ξεκινά η κάθοδος Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ θα συναντηθεί αρχικά με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους διευθυντές των τμημάτων ενώ θα δει στο αμφιθέατρο του Βενιζελείου το Σύλλογο Εργαζομένων.

Με επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο  στις 11:00 π.μ το πρωί, ξεκινούν οι συναντήσεις και επισκέψεις στελεχών του κόμματος με αποκορύφωμα τη θεματική εκδήλωση για την Υγεία, στις 18:30 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει επαφές, αρχικά, με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους διευθυντές των τμημάτων και στις 12:00 μ.μ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο αμφιθέατρο του Βενιζελείου  με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Στις 13:30, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές Ηρακλείου Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκο Παρασύρη, τον υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Τσίμαρη και τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Μπουλμπασάκο, θα έχουν συνάντηση με στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Αλικαρνασσό.

Στις 18:30 στο ΑΣΤΟΡΙΑ θα γίνει η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για την Αναγέννηση του ΕΣΥ όπου ο πρόεδρος του κόμματος θα παρουσιάσει τις θέσεις του κινήματος για τη Δημόσια Υγεία.

Επίσης στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Άγις Τσουρός, πρώην Διευθυντής Πολιτικής και Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΠΟΥ με θέμα τη "Στρατηγική για ένα σύγχρονο ΕΣΥ". Ακόμη, ο Νίκος Τσακουντάκης, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, Διευθυντής του ΕΣΥ, για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την Πρόληψη, ο παθολόγος- ογκολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Νίκος Ανδρουλάκης για τη  "Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα ισχυρά νοσοκομεία" και τέλος η Κατερίνα Κουτσογιάννη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας για τα προβλήματα του ΕΣΥ  από την πλευρά των ασθενών.

 

Δείτε επίσης

Στο επίκεντρο η αυριανή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο με ομιλητή το Νίκο Ανδρουλάκη!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ