Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο στο Δ. Γόρτυνας

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο στο Δ. Γόρτυνας

 

Με την δέουσα λαμπρότητα και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Δήμο Γόρτυνας.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, παρέστησαν στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων. 

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλιος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Μανώλης Δρετάκης, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, με κάθε επισημότητα, αλλά με περιορισμένο - λόγω του Covid-19 - αριθμό ατόμων, σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ