Με μάσκα στα Δικαστήρια ο ιερέας - Αναβλήθηκε η δίκη του

Κατηγορείται για διέγερση σε ανυπακοή

Να κάνει χρήση της τριήμερης προθεσμίας που δίνει το δικαίωμα ο νόμος, ζήτησε από το Δικαστήριο στο Ρέθυμνο ο ιερέας που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης με την κατηγορία της διέγερσης σε ανυπακοή, με αφορμή τα όσα είπε στη διάρκεια της τελετής αγιασμού σε νηπιαγωγείο της πόλης (Δείτε ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, θα επιστρέψει στο εδώλιο την Παρασκευή στις 12.30 το μεσημέρι. Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο μέχρι τη δίκη. Αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο φορώντας τη μάσκα του, την οποία φορούσε σε όλη την παρουσία του στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το δικαστήριο έχουν κληθεί να καταθέσουν νηπιαγωγός, αλλά και γονείς μαθητών που ήταν παρόντες κατά τον αγιασμό στο 5ο νηπιαγωγείο τη Δευτέρα.

Ο ιερέας κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου,  σε δήλωσή του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ανέφερε πως δεν επρόκειτο για κήρυγμα μίσους καθώς ο ίδιος περιορίστηκε όπως τόνισε στο να εκφράσει τις απόψεις του, χωρίς να περιμένει ότι η υπόθεση θα λάβει τέτοιες διαστάσεις. Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει εμπιστοσύνη στο Θεό αναμένοντας την απόφαση του Εισαγγελέα.


 

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ