Με μεγάλη συγκέντρωση η υποδοχή του Αλέξη Καλοκαιρινού στις Βούτες

Newsroom
Newsroom

«Έχουμε την πλατιά κοινωνική συμμαχία και θα νικήσουμε», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου

Με μια μεγάλη συγκέντρωση που θύμισε, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, άλλες εποχές, οι κάτοικοι των Βουτών υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινό

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αλέξης Καλοκαιρινός έστειλε μήνυμα νίκης από τις Βούτες καθώς όπως είπε: «Η πλατιά κοινωνική συμμαχία που αποτελεί πλέον ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην Πόλη» είναι έτοιμη να εκφράσει την ελπίδα και τις προσδοκίες κάθε Ηρακλειώτισσας και κάθε Ηρακλειώτη. Δεν θα τους διαψεύσουμε».

Καλοκαιρινός Βούτες

Καταχειροκροτούμενος ο Αλέξης Καλοκαιρινός από τους κατοίκους των Βουτών, παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του «Δικαίωμα στην Πόλη» και βασικά σημεία του προγράμματος του, που αφορούν την αναζωογόνηση της υπαίθρου. Παράλληλα εστίασε στις ανάγκες των Βουτών και δεσμεύτηκε για τη συχνή επαφή με τους κατοίκους και το κοινοτικό συμβούλιο για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον σχεδιασμό των απαραίτητων αναπτυξιακών μέτρων.

«Στους περισσότερους οικισμούς τα προβλήματα είναι κοινά και δεν απαιτούνται εξωπραγματικές λύσεις για να επιλυθούν αλλά και να αξιοποιηθούν οι μεγάλες τους δυνατότητές τους» δήλωσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Αντίθετα, χρειάζονται προγραμματισμένες και έγκαιρες παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί στην πράξη η ποιότητα ζωής των πολιτών και στην ύπαιθρο»".


Καλοκαιρινός Βούτες 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ