Ελένη Κτενιαδάκη: Το Ηράκλειο μπορεί να γίνει "top" προορισμός της Μεσογείου

Newsroom
Newsroom

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου, με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, μιλάει για τις δυνατότητες του Ηρακλείου!

Τον Τουρισμό ... εκ των έσω, ως στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, γνωρίζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ηράκλειο, η πόλη μας", Ελένη Κτενιαδάκη. Σε δήλωσή της αναφέρει:

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού δεν είναι ημέρα για να επαναπαυθούμε στις "δάφνες" μας. Είναι μια ημέρα που μας υπενθυμίζει ότι τίποτα δε μας χαρίζεται και πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο και δυνάμεις για την εξέλιξη του μοντέλου του Τουρισμού στην Κρήτη.

Με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα της πόλης μας και να καταφέρουμε να αναδείξουμε το Ηράκλειο σε "TOP" προορισμό της Μεσογείου!

Απαιτείται σχεδιασμός συγκροτημένος και συγκεκριμένος για την ανάδειξη του Πολιτισμού αλλά και του φυσικού μας πλούτου και όλα υπό την "ομπρέλα" της αειφορίας και της βιωσιμότητας.

Η σημερινή ημέρα είναι μία ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας στην επόμενη ημέρα για την "ατμομηχανή" της Οικονομίας της Κρήτης και να δράσουμε!

Ελένη κτενιαδάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μιχάλης Καραμαλάκης Ηράκλειο Δήμος Ηρακλείου Εκλογές 2023

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ