Με σύνθημα Δικαιοσύνη παντού η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Αχτσιόγλου στο Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Η πολιτική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της καμπάνιας εξειδίκευσης των Εθνικών Προτεραιοτήτων, που ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου, με καλεσμένους ομιλητές την Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχη Οικονομικών και τον Χρήστο Σπίρτζη, τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη.   

Με απόλυτη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με Αχτσιόγλου - Σπίρτζη

Η πολιτική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της καμπάνιας εξειδίκευσης των  Εθνικών Προτεραιοτήτων, που ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των Φορέων του Νομού μας και συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Κοσμαδάκης.

Με απόλυτη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με Αχτσιόγλου - Σπίρτζη
Το όραμά μας, το πλήρως κοστολογημένο μας σχέδιο για:

•Αντιμετώπιση της Ακρίβειας και της Ενεργειακής κρίσης.

•Ενίσχυση του εισοδήματος.

•Στήριξη του Κοινωνικού κράτους (ΕΣΥ, ΑμεΑ, Δημόσια Παιδεία).

•Παραγωγική ανασυγκρότηση (με στήριξη μικρομεσαίων και αγροτών, με δίκαιη και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση).

•Διασφάλιση της χρηματοδότησης της Οικονομίας και Κόκκινα δάνεια.

•Ισχυρό Δημοκρατικό κράτος (Δικαιοσύνη, ΜΜΕ, ΕΥΠ).

•Αντιμετώπιση της δημογραφικής πρόκλησης (στήριξη μητέρας και παιδιού, στεγαστική πολιτική, ένταξη μεταναστών).

Με απόλυτη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με Αχτσιόγλου - Σπίρτζη

Με τις ομιλίες των Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, αναλύθηκε πλήρως και συζητήθηκε εκτενώς, με τους Φορείς που συμμετείχαν. Ήταν μια διαδικασία αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας κι επαφής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως με τους πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα, ώστε να χαρτογραφηθούν πλήρως οι καθημερινές προκλήσεις που η κοινωνία του Ηρακλείου αντιμετωπίζει.  
Η πολιτική της ΝΔ, έχει πλήρως αποκαλυφθεί. Ικανοποίηση των οικονομικά ισχυρών, απαξίωση και περιθωριοποίηση των αδυνάτων. Ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού. Η δική μας απάντηση που θα κορυφώνεται καθημερινά:  Αντίσταση σε τούτες τις πολιτικές, Αλληλεγγύη στους αδύναμους και περιθωριοποιημένους, για να προκύψει η Αλλαγή, στη νοοτροπία διαχείρισης της εξουσίας, αλλά και στην ουσία της πολιτικής, με τους πολίτες συμμέτοχους. Συνεχίζουμε  λοιπόν, την πολιτική μας καθημερινή δράση, για την ενημέρωση των πολιτών, για την πολιτική αλλαγή που θα κάνει πράξη το σύνθημα: Δικαιοσύνη παντού.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ