Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο Φόδελε: Έγιναν συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο Φόδελε: Έγιναν συλλήψεις

Κατασχέθηκαν 5-6 κιλά χασίς καθώς και ποσότητα κοκαΐνης

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Φόδελε πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι-επτά συλλήψεις, μελών  κυρίως της ίδιας οικογένειας, για διακίνηση ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνης, ενώ συνελήφθησαν και αγοραστές που εντοπίστηκαν κατά τη συναλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς έτρεχαν για να διαφύγουν τη σύλληψη έχοντας πάνω τους τα ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατασχεθεί περίπου 5-6 κιλά χασίς και σχεδόν 300 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στην τεράστια επιχείρηση σε επίπεδο δυνάμεων συμμετείχαν άνδρες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών και των ΤΑΕ.

Στη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια των συλληφθέντων στην ευρύτερη περιοχή του Φόδελε, τα οποία βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο. Οι ποσότητες των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν βρέθηκαν κρυμμένες σε καβάντζες σε ρεματιές και σε διάφορα άλλα σημαία στο ύπαιθρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους διακινητές για μέρες και επιτηρούσαν τις κινήσεις τους. 

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να συνεχιστεί η εξερεύνηση σε επίπεδο ευρημάτων με το πρώτο φως της ημέρας.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ