Μεγάλη Εβδομάδα με τόνους σκουπιδιών στο Ηράκλειο!

Μαρία Αγαπάκη
Μαρία Αγαπάκη

Μέχρι να γίνει η αποκομιδή, έρχεται νέα απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα!

"Εκρηκτική" είναι η κατάσταση με τα απορρίμματα να σχηματίζουν "βουνά" σε όλο το Ηράκλειο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται έξι ημέρες για να τα μαζέψουν από τη στιγμή που θα λήξει η απεργία τους.

Και η ανησυχία εντείνεται ακόμα περισσότερο αφού σε έξι ημέρες, από σήμερα το βράδυ οπότε λήγει η απεργία, ξεκινά η Μεγαλοβρομάδα!

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) και πάλι έχει εξαγγελθεί 24ώρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι αφίξεις με πτήσεις από το εξωτερικό έρχονται η μία μετά την άλλη και η Κρήτη υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες που επιλέγουν να περάσουν στο νησί μας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης...

Οι κάδοι. τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στις γειτονιές του Ηρακλείου, έχουν ξεχειλίσει και οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι θα χρειαστούν έξι ημέρες για την αποκομιδή.

Τη στιγμή, λοιπόν, που η πόλη θα καθαρίσει από την 48ώρη απεργία η οποία λήγει απόψε, νέα απεργία θα "γεμίσει" ξανά με σκουπίδια την πόλη και, μάλιστα, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ένα "εκρηκτικό" μείγμα, και μάλιστα, στην έναρξη της τουριστικής σεζόν πρόκειται να βιώσουν τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της πόλης, με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία...

 

Δείτε επίσης:

"Βουνά" τα σκουπίδια στο Ηράκλειο - Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων των εργαζομένων

"Πάγωσαν" όλοι: Βγήκαν οι πρώτες απορριπτικές αποφάσεις για τους συμβασιούχους!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ