Μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Σύλλα διαψεύδουν ότι δέχτηκαν βοήθεια από τον Μ. Καραμαλάκη

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωσή τους.

Μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Σύλλα διαψεύδουν ότι υπήρξε βοήθεια από πλευράς του Μιχάλη Καραμαλάκη για το σχολείο της περιοχής.

Σε ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής

"Θα θέλαμε, με μεγάλη μας λύπη, να εκφράσουμε την απόλυτη και κάθετη διαμαρτυρία μας για τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας με καθαρά μικροπολιτικές και φθηνές μεθόδους. Δημοσίευμα εμφανίζεται και παρουσιάζει μια πλήρως διατυπωμένη στρεβλή πραγματικότητα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ διοργάνωσε εκδήλωση, όπου συμμετείχε επικουρικά και η τοπική Κοινότητα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας.

Σχεδόν όλοι, ανεξαιρέτως κομματικών ταμπελακίων και δεύτερων σκέψεων (η πλειοψηφία, όπως αποδεικνύεται,) στηρίξαμε την εκδήλωση με την παρουσία μας και την οικονομική μας ενίσχυση.

Με μεγάλη μας έκπληξη όμως, διαβάσαμε με οργή την εκμετάλλευση του δημοσιεύματος υπέρ του  υποψηφίου δημάρχου  κου. Καραμαλακη και της υποψήφια προέδρου της κοινότητάς Αγίου Σύλλα, κας Μ. Κυπράκης και άλλων στελ χων της παράταξης. 
Τέλος Ιουλίου, σε άλλη εκδήλωση, τιμήθηκαν και ενημερώθηκαν με τη φυσική τους παρουσία άλλοι υποψήφιοι και φορείς του νομού. Η διαφορά είναι ότι, από τις άλλες πλευρές, δεν δημιουργήθηκε κανενός είδους μυθοπλασία για εκλογική χρήση.

Διερωτόμαστε τι έκανε η πρόεδρος κα. Κυπράκη τόσα χρόνια που είχε αυτόν τον ρόλο. Γνώριζε τις απαράδεκτες συνθήκες και περίμενε προεκλογικά   να έρθει ο υποψήφιος κος Καραμαλάκης  ως "σωτήρας" του χωριού, με την πρόεδρο να μετακινείται ως "μεσίτρια"; 
Κάπου εδώ να γίνει γνωστό πως οι υποψήφιοι της παράταξης "δικαίωμα στην πόλη", με δικές τους ενέργειες και πρωτοβουλίες κράτησαν το δημοτικό σχολείο του Αγίου Σύλλα τριθέσιο από διθέσιο που είχε αποφασιστεί, χωρίς να προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούμε πολιτικά, αλλά μέχρι εδώ!!! Δεν ανεχόμαστε πλέον την καπηλεία των αγνών και κοινών προσπαθειών για μικροπολιτική οφέλη. 

Η πραγματικότητα είναι γνωστή σε όλους μας, και δεν πρέπει να αλλοιωθεί από φθηνές πολιτικές τακτικές. Σε περίπτωση που δεν είναι γνωστή, θα γίνει στις επόμενες εκλογές.


Βολιτακης Απόστολος, Βιγκάκης Ιωάννης μέλη ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Σύλλα
Υποψήφιοι παράταξης δικαίωμα στην πόλη
Δημητρουλάκης Στυλιανός
Βιγκάκης Ιωάννης
Παρασύρης Ιωάννης
Σαββάκης Στέφανος
Σκανδαλάκη Μαρία
Κατσαράκης Σύλλας
Κάββαλος Λευτέρης"

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ