Μεταναστευτικό: Νέα άφιξη νότια της Κρήτης
Δέκα ανήλικοι και μία γυναίκα ανάμεσα στους 44 που εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης
Aκόμη μια άφιξη παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Κουδουμά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 35 άτομα, όλοι άνδρες. Αναμένεται να φτάνουν στο λιμάνι το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00.
Καλοί Λιμένες - 10 ανήλικοι ανάμεσα στους 44
Όπως έχει ήδη αναφέρει το Cretalive, το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκαν στους Καλούς Λιμένες 44 αλλοδαποί, oι οποίοι είχαν αποβιβαστει από λέμβο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ανάμεσά τους ήταν 1 γυναίκα και 10 ανήλικοι. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Η ανακοίνωση:
Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Καλών Λιμένων για τον εντοπισμό αλλοδαπών στο αλιευτικό καταφύγιο της Λούτρας, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί από πνευστή λέμβο. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής των Καλών Λιμένων, όπου εντόπισαν σαράντα τέσσερις αλλοδαπούς (33 άνδρες, 1 γυναίκα και 10 ανήλικους), οι οποίοι οδηγήθηκαν με λεωφορείο συνοδεία στελεχών του Α.Τ. Αστερούσιων στο λιμάνι του Ηρακλείου. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένας εξωλέμβιος κινητήρας, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.
*φωτογραφία από αρχείο
- Δίκη Jean Hanlon: Πιθανή η αναβολή αύριο-Διορίστηκε δικηγόρος στον κρητικό κατηγορούμενο
- Συνελήφθη ένας 22χρονος για τους μετανάστες στη Γαύδο
- Το αδιέξοδο και… η κολοκυθιά συνεχίζεται για προσφυγικό: «Όχι» και για Αθανάτους από Περιφερειακό Συμβούλιο!




