Μήνυμα Διγαλάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Διγαλάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

"Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και επίτευξης στόχων, το συναρπαστικό «ταξίδι» για τη γνώση δεν σταματά ποτέ"

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

‘’Μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, έφτασε στο τέλος της και μαζί ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο «ταξίδι» για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, που από σήμερα ξεκινούν μία νέα «δοκιμασία», αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Κατανοώ απόλυτα τις αγωνίες και το άγχος για επιτυχή έκβαση, μετά από μία μακρά πορεία εντατικής προετοιμασίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή, θυμίζοντας ότι, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και επίτευξης στόχων, το συναρπαστικό «ταξίδι» για τη γνώση δεν σταματά ποτέ.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη σε όλους τους λειτουργούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συμπορεύονται με τις μαθήτριες και τους μαθητές και συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, καθώς και στους γονείς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά τους.’’

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ