Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Newsroom
Newsroom

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά μεθαύριο και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.» αναφέρει μεταξύ άλλων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης αποστέλλει σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ένα  μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, επισημαίνοντας τα εξής:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά μεθαύριο  και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο «στίβο» των επιδιώξεών – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό – όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες  των μαθητών μας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών!

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στις οικογένειες των μαθητών, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας καθώς και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη εκπαιδευτική υποστήριξη, που τους παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!»

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ