Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρεθύμνης

Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρεθύμνης

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Δήμου Ρεθύμνης, θα δημιουργηθεί μια πρότυπη σχολική μονάδα στο κτηριακό συγκρότημα  του ΚΕΓΕ

Τη νέα σύμβαση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Ενιαίου Ειδικού  Επαγγελματικού  Γυμνασίου – Λυκείου Ρεθύμνης, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου κ. Φραγκίσκο Μυσιρλάκη. 

Πρόκειται,  για μία ανακαινισμένη από το Δήμο εκπαιδευτική υποδομή, διαμορφωμένη  και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μαθητών κι εκπαιδευτών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου.

Η σχολική αυτή εγκατάσταση,  εμβαδού 527 τ.μ., βρίσκεται  στο Κόμβο Ατσιποπούλου,  διαθέτει αύλειο χώρο  επιφάνειας περίπου 1.600 τ.μ. και πληροί τις προϋποθέσεις άμεσης, εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών.  

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχεδιασμό του Δήμου Ρεθύμνης, θα δημιουργηθεί μια πρότυπη σχολική μονάδα στο κτηριακό συγκρότημα  του ΚΕΓΕ, για τη λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού  Επαγγελματικού  Γυμνασίου  – Λυκείου το οποίο ως γνωστόν εξυπηρετεί μαθητές από όλη την έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ