ΚΡΗΤΗ

Μητροπολίτης Αμφιλόχιος για τον γάμο Ντε Γκρες - Βαρδινογιάννη: "Έχω συγγένεια με την οικογένεια της νύφης"

Οι λεπτομέρειες για την τελετή που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στην Πλάκα

Νικόλαος Ντε Γκρες Χρυσή Βαρδινογιάννη
Photo Credits: @intime/Δημήτρης Πελέκης

Εδώ και καιρό γνώριζε την επιθυμία του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη να χοροστατήσει στο μυστήριο του γάμου τους, δήλωσε ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο ίδιος έχει συγγένεια με την οικογένεια της νύφης καθώς η μητέρα του είναι πρώτη εξαδέλφη του πατέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη. 

Image
Αμφιλόχιος, Ντε Γκρες, Βαρδινογιάννη

Ο κ.κ. Αμφιλόχιος, σύμφωνα με το Tlife αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες του μυστηρίου καθώς η στέψη θα γίνει με στέμματα και όχι με στέφανα ενώ θα χρησιμοποιηθεί Ευαγγέλιο που είναι οικογενειακό κειμήλιο του ζευγαριού.

Glomex Video

Με 50 μόλις καλεσμένους η τελετή στην Πλάκα

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η τελετή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά.

Ο γάμος θα τελεστεί παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Κουμπάροι θα είναι ο πατέρας της νύφης, Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο αδελφός του γαμπρού, Παύλος Ντε Γκρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των καλεσμένων θα περιοριστεί στα 50 άτομα ενώ φαίνεται πως και οι κουμπάροι έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητες τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θα αλλάξει τις βέρες στο ζευγάρι, ενώ ο Παύλος Ντε Γκρες τα στέφανα.

Για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ οι δρόμοι γύρω από τον ναό θα παραμείνουν κλειστοί.

Δεδομένης της τοποθεσίας του ναού στα Αναφιώτικα της Πλάκας, οι καλεσμένοι αναμένεται να αρχίσουν να προσέρχονται από τις 17:15.

Το ζευγάρι επιθυμεί μια διακριτική τελετή, χωρίς υπερβολές, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική δημοσιότητα ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση.

Την Τετάρτη νύφη, γαμπρός και κουμπάροι επισκέφθηκαν την εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας για την πρόβα γάμου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση