Μπλόκα, έλεγχοι, καταδίωξη και ... Πάσχα στα κρατητήρια για δύο

Μπλόκα, έλεγχοι, καταδίωξη και ... Πάσχα στα κρατητήρια για δύο

Δύο δικυκλιστές, σε διαφορετικά σημεία και χρονικές στιγμές, δεν σταμάτησαν για έλεγχο - Καταδιώχθηκαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν

Ανήμερα του Πάσχα, στην "καρδιά" της τριήμερης απαγόρευσης κυκλοφορίας και των αυστηρών ελέγχων, βγήκαν δύο δικυκλιστές. Έπεσαν όμως πάνω στα αστυνομικά μπλόκα, ο ένας στον κόμβο Κριτσάς και ο έτερος στον κόμβο Ελούντας.

Αν και η κίνηση στους δρόμους, σήμερα, είναι υποτονική και στο νομό Λασιθίου, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις που σπεύδουν να συνδράμουν ηλικιωμένους ή να ταΐσουν ζώα - κι αυτό διαπιστώνεται καθώς μέσα σε μισή ώρα τους βλέπουν ξανά οι αστυνομικοί να επιστρέφουν - κάποιοι επιμένουν να κάνουν ... "αντάρτικο".

Οι δύο δικυκλιστές που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και σημεία, πήραν την ίδια - λανθασμένη - απόφαση: να μη σταματήσουν στον έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη από την Τροχαία Αγίου Νικολάου και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τελικά οι Κρητικοί δικυκλιστές ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, καθώς διαπιστώθηκαν και παραβάσεις σχετιζόμενες με την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και παραβάσεις του ΚΟΚ. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, η καταδίωξη αποδείχθηκε ... κινηματογραφική, αφού έφτασε ... ως τις Λίμνες.

Σε βάρος των δύο σχηματίζεται δικογραφία και επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα, ενώ θα περάσουν το Πάσχα... στα κρατητήρια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ