ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ: Μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους

ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ: Μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τις 11 Μαρτίου, από τον αθλητικό σύλλογο «ΛΑΒΡΥΣ» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο αθλητικός σύλλογος ΛΑΒΡΥΣ, μέλος της διεθνούς οργάνωσης SIX BLADES JIU JITSU με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ- μαθήματα αξιών για μικρούς και μεγάλους». Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα επεξηγηθεί πως το άθλημα ΒJJ SIX BLADES καλλιεργεί στα παιδιά 6 βασικές αξίες: Σεβασμός, οικογένεια, αυτοπειθαρχία, τιμή – αξιοπρέπεια, αφοσίωση & θετική εστίαση. Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, θα είναι εκπαιδευτικοί από την ομάδα του naiboro.gr, η οποία δημιουργήθηκε από τον Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα, αφοσιωμένο στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 18:00, στο συνεδριακό του Ibis Hotels στο Ηράκλειο, θα παρουσιάσει ο Στέφανος Ξενάκης και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω covid κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο irenegonianaki@gmail.com με όνομα, τηλέφωνο κι αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εναλλακτικά, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και live stream στο YouTube κανάλι: Events in Crete.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας, καθώς και των γονέων σε αυτό το ζήτημα κι η παρακίνηση, ώστε να μπουν όλοι στη δράση!

Το naiboro.gr είναι μια πρωτοβουλία, η οποία παρέχει σε εκπαιδευτικούς και γονείς δωρεάν υλικό, πρακτικές, οπτικοακουστικά μέσα κι άλλα εργαλεία, τα οποία προάγουν στα παιδιά πρωτοβάθμιας και προσχολικής ηλικίας αξίες, όπως η αυτοεκτίμηση, η στοχοθεσία, η εξέλιξη κι άλλες ταυτόσημες αξίες με τις δικές μας.

Από το πρόγραμμα της ημερίδας ''ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ''

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ