Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση της Κ. Σπυριδάκη για τα παραλιακά μέτωπα

Newsroom
Newsroom

Η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αναφορά την ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Σε νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, για τις κατεδαφίσεις στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας με κατάθεση Αναφοράς του Δελτίου Τύπου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας της 20 ης Φεβρουαρίου.

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας συμπαραστέκεται στην αγανάκτηση των καταστηματαρχών του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας και στο «εύλογο και δίκαιο αίτημά τους – και αίτημα ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας» που αποτελεί σε πρώτο στάδιο η ολοκλήρωση των μελετών ανάπλασης, η κατάρτιση ενός συγκεκριμένου σχεδίου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και η εξασφάλιση μίας ενιαίας χρηματοδότησης για το σύνολο του έργου, ώστε το όποιο εγχείρημα να γίνεται στο πλαίσιο ενός ξεκάθαρου και συγκεκριμένου σχεδίου ανάπλασης.

Με την Αναφορά της, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, καλεί όλους τους αρμόδιους Υπουργούς να λάβουν άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες με στόχο την αποφυγή όλων των αρνητικών οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων, καθώς και των ανυπολόγιστων συνεπειών στον τουρισμό και την γενικότερη ανάπτυξη και των τριών περιοχών Σίσι, Ελούντα και Ιεράπετρα.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ