ΚΡΗΤΗ
Νέα συνάντηση Καλοκαιρινού με την Υπουργό Πολιτισμού στην Αθήνα
Η προγραμματική σύμβαση παραχώρησης των Ενετικών Τειχών στον Δήμο Ηρακλείου, στο επίκεντρο σύσκεψης εργασίας στη Λότζια
Γράφαμε νωρίτερα για το τετ α τετ που είχαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο και ότι αναμένεται και συνέχεια.
Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο, σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Λότζια, πολύωρη σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την πορεία της προγραμματικής σύμβασης παραχώρησης των Ενετικών Τειχών από το Υπουργείο Πολιτισμού στον Δήμο Ηρακλείου.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, συμμετείχε η Ειδική Σύμβουλος της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, Σοφία Ντιντιούμη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σισαμάκης, τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Κάλλια Νικολιδάκη, Εύη Παπαδάκη και Ρίτα Χαιρέτη, καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Ηρακλείου, Σπύρος Δοκιανάκης.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί το τελικό κείμενο της προγραμματικής σύμβασης. Επόμενο βήμα στην πορεία προς την υπογραφή, η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην Αθήνα, η οποία προγραμματίζεται για τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο