Νέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στο Γάζι εγκαινίασε ο Δήμος Μαλεβιζίου

Νέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στο Γάζι εγκαινίασε ο Δήμος Μαλεβιζίου

Μ. Μποκέας: «Αντικρίζοντας τα παιδικά χαμόγελα καταλαβαίνουμε ότι επιλέγουμε τη σωστή κατεύθυνση»

«Αντικρίζοντας τα παιδικά χαμόγελα καταλαβαίνουμε ότι επιλέγουμε να κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Γιατί τα σημαντικότερα έργα είναι αυτά που γίνονται για όσους δε μπορούν οι ίδιοι να τα ζητήσουν.  Εγκαίνια και πρώτο κουδούνι στο νέο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας. Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ (μόλις ενός μήνα) η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο Μαλεβίζι έγινε πράξη, με όρους αξιοπρέπειας. Μία προσπάθεια που δεν θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν ήμασταν προσηλωμένοι να βρούμε λύσεις, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Το τονίζω ξανά: η Παιδεία στον τόπο μας είναι προτεραιότητα. Δεν είναι μόνο τα έργα στα σχολεία που ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκαν, είναι και όσα έχουμε μπροστά μας για το Μαλεβίζι που θέλουμε.  Καλή σχολική χρονιά παιδιά»!

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του νέου 6θέσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας που κατασκεύασε ο Δήμος Μαλεβιζίου στην περιοχή της Αμμουδάρας. 

Νηπιαγωγείο


«Συλλογικά, ομαδικά μπροστά» είναι το μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στη σύντομη ομιλία του στη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού, αναφέροντας ότι «παρά τις πολλές επεμβάσεις στα σχολικά κτίρια ζητήματα υπάρχουν ακόμη» και τονίζοντας ότι «την παρούσα δημοτική περίοδο η Δημοτική Αρχή στοχεύει να παραδώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Μαλεβιζίου ένα ακόμη νέο Δημοτικό Σχολείο, ένα ακόμη υπερσύγχρονο Νηπιαγωγείο, αλλά και να βάλει τις βάσεις για ένα νέο Γυμνάσιο». Επιπλέον, μιλώντας για το φιλόδοξο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών μονάδων σε όλο το Μαλεβίζι και τις χρηματοδοτήσεις που κέρδισε ο Δήμος, ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ