Νέο μηχάνημα έργου - αυτόματη μπετονιέρα απέκτησε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Νέο μηχάνημα έργου - αυτόματη μπετονιέρα απέκτησε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου
Newsroom
Newsroom

Το μηχάνημα παραδόθηκε σήμερα

Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου  αυτοκινούμενη –αυτοφωρτόμενη μπετονιέρα. Πρόκειται για  μηχάνημα έργου που αποκτήθηκε μετά από υποβολή πρότασης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τον  τίτλο «Ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης Δήμων» για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων ποσού 95.000 € και με ποσό 6.680€ από ίδιους πόρους του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

οροπεδιο

Πρόκειται για το πρώτο  από τα τρία οχήματα – μηχανήματα που θα παραλάβει ο Δήμος στα πλαίσια του «Διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ενδεικτικού προϋπολογισμού 247.322 ευρώ πλέον ΦΠΑ».

οροπεδιο

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης επεσήμανε, ότι, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου συνεχίζει με επιτυχία να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις και να είναι επιτυχών στον διάφορα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα, προς όφελος των δημοτών και της περιοχής γενικότερα. «Το μηχάνημα έργου (Αυτοκινούμενη –Αυτοφωρτόμενη Μπετονιέρα ) που παραλάβαμε σήμερα, μας δίνει την  δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε για άλλη μία φορά την τεχνολογία προς όφελος του πολίτη για την συντήρηση των δημοτικών, αγροτικών δρόμων της περιοχής μας, με οικονομικό και άμεσο τρόπο αλλά ακόμα και για επείγουσες επισκευές υποδομών όπως είναι η ύδρευση, αποχέτευση και άλλες παρεμβάσεις».

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ