Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ: Με το κλειδί στο χέρι

Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ: Με το κλειδί στο χέρι

Το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες να ανακαινίσουν την κατοικία του ενεργειακά προσφέροντάς τους επιδότηση που μπορεί να καλύψει μέχρι και το 85% των δαπανών. 

Η Χιωτάκης Energy είναι δίπλα στους ενδιαφερόμενους σε κάθε βήμα, από την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, τον έλεγχο των δικαιολογητικών, τη διεξαγωγή της ενεργειακής επιθεώρησης, την κατάθεση της αίτησής σας στο σύστημα και όλη την διαχείριση, τον συντονισμό και την πλήρη κατασκευή με το κλειδί στο χέρι. 

Έπειτα από την προετοιμασία όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και δεδομένου του ότι η κατοικία  πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις  για την ένταξη στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ η Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση της κατοικίας σας και όλες τις απαραίτητες εργασίες. 
 

Ποιές παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν;

Οι παρεμβάσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι ποικίλες και αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας και την ενεργειακή αυτονόμηση. Η ομάδα της Χιωτάκης Energy η οποία απαρτίζεται από Διπλωματούχους Μηχανικούς του τμήματος εξειδίκευσης Μηχανολόγων και Πολιτικών Μηχανικών καθώς και από εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε τμήμα της κατασκευής, υποστηρίζει ολοκληρωμένα την ανακαίνιση της κατοικίας σας αναλαμβάνοντας όλες τις εργασίας στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ. 

  • Θερμοπρόσοψη & Μόνωση δώματος

Η Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση Θερμοπρόσοψης και μόνωσης δώματος με πιστοποιημένα υλικά εγκεκριμένα για την επιδότησή τους από το Νέο Πρόγραμμα.

  • Αντικατάσταση Κουφωμάτων 

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά αποδοτικά και εγκεκριμένα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κουφώματα. 

  • Συστήματα Θέρμανσης- Αντλίας Θερμότητας

Παρέχονται τα πιο σύγχρονα και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα θέρμανσης συνοδευόμενα από την ολοκληρωμένη εγκατάστασή τους από το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο της εταιρείας. Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης την μελέτη και την αντικατάσταση ενός παλιού λέβητα με νέο σύστημα Αντλίας Θερμότητας, με το οποίο μπορείτε να πετύχετε έως 70% εξοικονόμηση στα έξοδα θέρμανσης.

  • Κλιματιστικά τοίχου 

Το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ- Αυτονομώ επιδοτεί έως 3 κλιματιστικά τοίχου. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα μεγαλύτερα brands κλιματισμού το κατάλληλο για εσάς ή να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό της Χιωτάκης Energy για να σας συμβουλεύσει. Η εταιρεία στη συνέχεια αναλαμβάνει την προμήθεια, την εγκατάσταση καθώς και την συντήρηση της κλιματιστικής σας μονάδας. 

  • Φωτοβολταϊκά σε κατοικία- Net Metering

Η Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει επίσης την προμήθεια και εγκατάσταση για Φωτοβολταϊκά σε στέγη με Ενεργειακό Συμψηφισμό- Net metering. Το πρόγραμμα Εξοικονομώ παρέχει επιδοτήσεις για όλες τις εργασίες που αφορούν την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού. 

  • Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου

Μια ακόμα επιλέξιμη παρέμβαση στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ αποτελεί και ο φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου δίνοντας έτσι την ευκαιρία για πλήρη απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και μηδενικά κόστη κίνησης όταν συνδυάζονται με φωτοβολταϊκά.

  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες και Ζεστό Νερό 

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα πιο αποδοτικά Ηλιακά και η Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει την προμήθεια, την εγκατάσταση και το στήσιμο του Ηλιακού σας.

Πότε είναι η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων;

Παρά το γεγονός ότι  η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς και σε όλους τους Νομούς της Κρήτης και του Β. Αιγαίου, έχει οριστεί στις 2 Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες κατοικιών που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα στον Σεπτέμβριο καθώς πρέπει να προηγηθεί η συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών και να γίνουν τυχόν τακτοποιήσεις. Η Χιωτάκης Energy τηρεί σειρά προτεραιότητας σε σχέση με τη διαχείριση των αιτήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. 

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το Νέο Εξοικονομώ μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία στο 2810-311879, το ωράριο επικοινωνίας είναι Δευτέρα και Τετάρτη 08:30- 15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 08:30-15:00, 18:00-20:30 ενώ το Σάββατο 09:00-14:00.    

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ