ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Με επιτυχία η εκδήλωση στην Κνωσό

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Με επιτυχία η εκδήλωση στην Κνωσό

Πολιτιστική & εκπαιδευτική δράση εικαστικών με θέμα "Ζωγραφίζουμε την Κνωσό".

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Μνημείων & Τοποθεσιών και με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης του Τομέα Πολιτισμού της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου Εύας Σημαιάκη  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ανάκτορο της Κνωσού πολιτιστική & εκπαιδευτική δράση εικαστικών με θέμα "Ζωγραφίζουμε την Κνωσό".

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

Η εκδήλωσή αυτή στέφθηκε με επιτυχία. Με την συμμετοχή μαθητών, παιδιών και εργαστηρίων εικαστικών, με εξαιρετικά δημιουργήματα ,σε ελεύθερο σχέδιο. Τα σχέδια απεικονίζουν τους κίονες της Κνωσού , τα οποία θα δωρηθούν  σε Κέντρα Υγείας και σε μονάδες Κοινωνικής φροντίδας. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν  δωρήθηκαν  από ένα αναμνηστικό βιβλίο Δώρο από την Περιφέρεια Κρήτης  με θέμα τον Μινωικό Πολιτισμό αλλά και ένα παραμύθι ακόμα από την ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Ηρακλείου.   
 

ςε

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκε ο Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου  κ. Βαγγέλης  Καρκανάκης με το προεδρείο, στελέχη του κόμματος της Ν.Δ ,η Υπεύθυνη  Κνωσού της ΕΦΑΗ κα. Καβουλάκη Ελίζα, ο αρχιφύλακας της  Κνωσού και μέλος της ΔΕΕΠ Ηρακλείου κ.Νίκος  Παπαδάκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αγ Ιωάννη κα. Μάρα Παναγιωτάκη  καθώς επίσης  και πολλοί φίλοι και συνοδοί των παιδιών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου για την έγκριση , την Περιφέρεια Κρήτης ,την Διεύθυνση της Κνωσού αλλά και όλους τους εργαζομένους για την άψογη λειτουργία του χώρου".     

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ