ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ούτε μία λέξη δεν διαθέτει ο καλός βουλευτής, για την “ταμπακέρα”.

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ούτε μία λέξη δεν διαθέτει ο καλός βουλευτής, για την “ταμπακέρα”.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στον Νίκο Ηγουμενίδη

Για μια "πολύ κατώτερη των περιστάσεων η απάντηση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις" έκανε λόγο πρόσφατα σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, αναφορικά με την σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου η οποία τώρα με ανακοίνωση της δίνει την απάντηση της στο Βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δεν “άρεσε” στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Ηγουμενίδη (το αντίθετο θα μας εξέπληττε) η τελευταία ανακοίνωση
που εξέδωσε ο Τομέας Παραγωγικών Φορέων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, σχετικά με την προσπάθεια παραπληροφόρησης που επιχείρησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι βουλευτές Κρήτης του κόμματος του, με ερώτηση που κατέθεσαν προς την κυβέρνηση καταλογίζοντας της αστοχίες σε μια δράση ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων αποκλειστικής αρμοδιότητας και ευθύνης της Περιφέρειας Κρήτης.

Επιδίδεται ο κ. Ηγουμενίδης σε μακροσκελείς, αυθαίρετες και  μηδενιστικές αναλύσεις, σε απρεπείς και ανεδαφικούς χαρακτηρισμούς, και τελικά… “πετάει τη μπάλα στην εξέδρα”. Ούτε μία λέξη δεν διαθέτει ο καλός βουλευτής , για την “ταμπακέρα”. Την προσπάθεια δηλαδή παραπληροφόρησης που επιχείρησαν με την επερώτηση τους. 

Το ποιοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων όχι μόνο σε αυτήν αλλά σε κάθε Εθνική προσπάθεια το βλέπουν και το κρίνουν οι πολίτες.  Και διαπιστώνουν καθημερινά βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιχαρακωμένους στην σαθρή αντιπολιτευτική τακτική τους, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν και να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη γύρω από τις τιτάνιες προσπάθειες της Κυβέρνησης αλλά και της κοινωνίας να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη δύσκολη και πρωτόγνωρη σημερινή πραγματικότητα.

Όμως, όσες προπαγανδιστικές ανακοινώσεις κι αν εκδίδουν, όσα ψεύδη κι αν μεταχειρίζονται, ο Κρητικός και κατ' επέκταση ο Ελληνικός λαός έχει τη δυνατότητα να κρίνει σωστά, και να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Αναγνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες τον απολύτως επιτυχή τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και ενημερώνονται διαρκώς για τα συνεχή μέτρα που λαμβάνει, και για την ανακούφιση των πληγέντων κλάδων, αλλά και για να κρατηθεί όρθια η Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία

Μια και οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνουν πως αγνοούν τις προσπάθειες αυτές, ας μπουν στον κόπο να αναγνώσουν τα στοιχεία του πίνακα που παραθέτουμε.

ΔΟΥ

ΠΕΡΙΦ/ΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 

ΠΟΣΑ

8110

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

19.611

300.483.383

8221

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5.553

57.491.996

8341

ΡΕΘΥΜΝΟΥ

7.721

102.759.813

8431

ΧΑΝΙΩΝ

11.482

187.621.500

            ΣΥΝΟΛΑ                                44.367       648.356.691

Ο πίνακας αναφέρει μόνο τον αριθμό των ωφελούμενων επιχειρήσεων ανά Νομό και τα ακατάσχετα και ασυμψήφιστα πόσα που έχουν καταβληθεί από τις (ουσιαστικά μη στο μεγαλύτερο μέρος τους) επιστρεπτέες προκαταβολές. 

  Επιπλέον θα πρέπει να συνυπολογιστούν τα ποσά που έχουν καταβληθεί απ’ευθείας στους εργαζόμενους που είναι  
  σε αναστολή ή σε μερική απασχόληση μέσω του προγράμματος “Συνεργασία”  των επιχειρήσεων που πλήττονται,
    με κάλυψη και των ασφαλιστικών τους εισφορών και που μέχρι την 31/12 και στους 4 νομούς της Κρήτης
      υπερέβησαν τα 191.000.000.


 

Δείτε επίσης:

Ηγουμενίδης: Πολύ κατώτερη των περιστάσεων η απάντηση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ