Ο Ε. Λέκκας στην εκδήλωση για τον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας του Δήμου Χερσονήσου

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

Ομιλία με θέμα τον «Επιχειρησιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση κινδύνων στο Δήμο Χερσονήσου σε περίοδο εξελισσόμενης κλιματικής κρίσης» θα πραγματοποιήσει ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμης Λέκκας.

Η εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χερσονήσου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort.

Η κλιματική αλλαγή και η προστασία από φυσικές καταστροφές ανάγονται σε ζητήματα μείζονος σημασίας και ο σχεδιασμός Πολιτικής Προστασίας είναι επιτακτική ανάγκη να εκσυγχρονίζεται και να επικαιροποιείται.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών  και πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμη Λέκκα.

Εξάλλου, ο Δήμος Χερσονήσου επλήγη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2020 αλλά και από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου του 2021.  

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ