Ο Μ.Μποκέας στο Livetalks για το "χτύπημα" του κορωνοϊού στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Ο Μ.Μποκέας στο Livetalks για το "χτύπημα" του κορωνοϊού στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Νόσησαν οκτώ από τους συνολικά 32 εργαζόμενους της Υπηρεσίας

Επιστρέφει σιγά σιγά στην ... κανονικότητα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, που τις προηγούμενες ημέρες χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό: Οκτώ από τους συνολικά 32 εργαζόμενους νόσησαν, με τα μαντάτα πάντως που μετέφερε στο Livetalks ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας να είναι σχετικά ευχάριστα και αισιόδοξα.

Όλοι οι ασθενείς φέρουν ήπια συμπτώματα, ένας μόνο εξ αυτών νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο και τρία άτομα που ήρθαν σε επαφή με το τελευταίο κρούσμα βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα.

Είναι πασιφανές ότι επειδή η Υπηρεσία Καθαριότητας προσφέρει ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο, πολλώ δε μάλλον τώρα στην περίοδο της δεύτερης καραντίνας, η ζωή της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου έγινε... πιο δύσκολη από τις μολύνσεις που προέκυψαν.

"Με τη συνδρομή ενός ιδιώτη, κάναμε τα βασικά" υπογράμμισε ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας. Παρά τις δυσκολίες, "χθες επιστρέψαμε στην κανονικότητα" πρόσθεσε, λέγοντας ότι "η Υπηρεσία κάνει ο,τι μπορεί" ειδικά τώρα, που με τον εγκλεισμό, οι άνθρωποι παράγουν περισσότερα απορρίμματα.

Ίσως και σ' αυτό το κομμάτι, θα μπορούσε να λειτουργήσει σε υψηλότερο βαθμό το αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης που φέρουμε, σε συνδυασμό πάντα με την συντονισμένη προσπάθεια που (πρέπει να) καταβάλλουμε για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.

Στον Δήμο Μαλεβιζίου λειτουργεί επίσης και μία γραμμή υποστήριξης των ανθρώπων που είναι μόνοι και χρειάζονται βοήθεια. Ο ρόλος της, σπουδαίος και σημαντικός από την πρώτη καραντίνα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Μενέλαου Μποκέα στο Livetalks:

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ