Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους τους

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους τους

   O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, κ. Πικράκης Γεώργιος, και ο αντιπρόεδρος, κ. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος, εκπροσωπώντας την  Ένωση, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για τον κλάδο είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψή τους αυξημένες, επισκέφθηκαν τα Α.Τ. Χερσονήσου Ηρακλείου, το Α.Τ. Μίνωα Ηρακλείου, Α.Τ. Βιάννου Ηρακλείου και Α.Σ. Καστελίου Ηρακλείου, όπου παρέδωσαν απαραίτητο υγειονομικό υλικό (υφασμάτινες μάσκες πολλών χρήσεων, χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά τζέλ)προκειμένου να διατεθούν στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και που εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο. 

αστυνομικοί υγειονομικό υλικό
          "Παράλληλα, καταγράφηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες αυτές που αφορούν κυρίως τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή ώστε να μπορέσουν να καταπολεμήσουν την ιδιαίτερη εγκληματικότητα των περιοχών αρμοδιότητάς τους, τα οποία και θα μεταφερθούν στην Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία προς επίλυση. 
          Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου για τον ίδιο λόγο", αναφέρουν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.
      
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ