Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και οι διανομείς παρέδιδαν φαγητό!

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και οι διανομείς παρέδιδαν φαγητό!

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που "'έπνιξαν" το Ηράκλειο, οι διανομείς φαγητού εξακολουθούσαν να εργάζονται, με κίνδυνο τη ζωή τους...

Εικόνες χάους και καταστροφής αντίκρισαν, χθες, οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού, αντικρίζοντας τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια με ορμητικά νερά, παρασύροντας αντικείμενα και φερτά υλικά αλλά ακόμη και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Αναγνώστρια του Cretalive μετέφερε με λόγια και εικόνα, όσα είδε με τα μάτια της, ως κάτοικος της οδού Νικ.Πλαστήρα στην Ν.Αλικαρνασσό, εξηγώντας μάλιστα πως είναι ανεπίτρεπτο, καθώς αποτελεί ... γνώριμο φαινόμενο!

Αν και η κακοκαιρία ήταν γνωστό πως "ερχόταν", η γυναίκα αναφέρει πως δεν είχαν ληφθεί προληπτικά μέτρα, με αποτέλεσμα η λεωφόρος Καζαντζίδη να πλημμυρίσει, τα αυτοκίνητα να προσκρούουν στο κράσπεδο που είχε καλυφθεί πλήρως από το νερό, ενώ στη μέση τους δρόμου, στο φανάρι στο ύψος καταστήματος παιχνιδιών είχε μεταφερθεί μια ένας σιδερένιος σωλήνας, τον οποίο χτύπησε τελικά ένα ταξί!

Τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κάτω από τη γέφυρα, σχεδόν έπλεαν στο νερό, ενώ μετακινούνταν από το νερό που "κατέβαινε" από την οδό Πλαστήρα - και όχι μόνο! "Ποιος θα λογοδοτήσει σε όλους τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν, ή έχασαν τα αυτοκίνητα τους;" - αναφέρει, οργισμένη, η αναγνώστρια.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει και να απεγκλωβίσει ανθρώπους από τα αυτοκίνητά τους, ενώ την ίδια ώρα, οι διανομείς φαγητού παρέμεναν στις επάλξεις, δηλαδή... στους δρόμους, διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα, περνώντας από τη Λ.Καζαντζίδη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ