Οι Γιατροί Αιγαίου ΠαΓΝΗ ευχαριστούν την λέσχη Lions Knossos

Οι Γιατροί Αιγαίου ΠαΓΝΗ ευχαριστούν την λέσχη Lions Knossos
Newsroom
Newsroom

Με αφορμή την δωρεά ενός φορητού Διαθλασίμετρου

Οι Γιατροί Αιγαίου ΠαΓΝΗ σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την λέσχη Lions Knossos (22/06/2022), έλαβε δωρεά ένα φορητό Διαθλασίμετρο, βάση του οποίου διευρύνονται έτσι οι δυνατότητες της για πρωτοβάθμια υγειονομική εξέταση σε παθήσεις του οφθαλμού και συγκεκριμένα στις διαθλαστικές ανωμαλίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής, Εμμανουήλ Βεληβασάκης:

"Έχοντας πλέον στα χέρια μας ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε να εξετάζουμε τους ακρίτες μας ευκολότερα, μιας και με το συγκεκριμένο διαθλασίμετρο μπορούν να εκτιμηθούν διαθλαστικές ανωμαλίες όπως μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία κ.α. σε ασθενείς κατακεκλιμένους η με κινητικά προβλήματα, αφού δεν είναι απαραίτητο να είναι καθιστοί στην οφθαλμολογική λυχνία η να μετακινούνται από την οικία τους καθώς είναι φορητό. Αισθανόμαστε ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης και εκ μέρους των κατοίκων των ακριτικών νησιών, να ευχαριστήσουμε την λέσχη “Lions Knossos” για αυτή τους την δωρεά και να είναι σίγουροι πως θα βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες μας με δυσκολία πρόσβασης σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα για την ασφαλή οφθαλμολογικά υγειονομική τους κάλυψη".


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ