Οι μικροί μαθητές δημιουργούν: "Ο Ευτύχης ταξιδεύει"

Newsroom
Newsroom

Έκθεση εργασιών των σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» διοργανώνει έκθεση εργασιών των σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, που υλοποίησαν τη σχολική χρονιά 2022-2023 το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Ευτύχης ταξιδεύει».

Το πρόγραμμα στηρίζεται στο βιβλίο «Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο» της συγγραφέως Ευδοκίας Σκορδαλά - Κακατσάκη, έχει σχεδιαστεί από τη νηπιαγωγό/μέλος του «Ορίζοντα», Χριστίνα Τζομπανάκη και υλοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες από την κοινωνική λειτουργό του «Ορίζοντα», Αργυρώ Δρακάκη.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου, στην οδό Τσουδερών 38Α, από 7/06/23 έως 9/06/23, με ωράριο λειτουργίας 18:00 - 20:00 και 10/06/23 με ωράριο λειτουργίας 10:00 - 13:00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στα σχολεία και στους μαθητές/τριες, που εργάστηκαν για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος.

Επίσης, την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα επισκεφτούν την Έκθεση μαθητές Νηπιαγωγείων με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους να παρουσιάσουν τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ