Και εκπαίδευση από την ... Έκα στις εκδηλώσεις «Γνωρίζω να αγαπώ και να σέβομαι τη Φύση»

Newsroom
Newsroom

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η κατανόηση από τα παιδιά και τους νέους της ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της ειρηνικής συνύπαρξης με τα ζώα.

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, δια της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση της νεολαίας με τίτλο: «Γνωρίζω να αγαπώ και να σέβομαι τη Φύση».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η κατανόηση από τα παιδιά και τους νέους της ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της ειρηνικής συνύπαρξης με τα ζώα.

Και σήμερα, στο Πάρκο του Καράβολα (18:00-21:00) διοργανώνονται ανοικτές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν ομιλίες και παρουσιάσεις από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, παρουσίαση από τη σχολή σκύλων-οδηγών «Λάρα», παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, γνωριμία με αδέσποτα ζωάκια αλλά και ζωντανή μουσική παράσταση από τη Loopia Band.

Συνδιοργανωτές στις εκδηλώσεις είναι το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ η Σχολή σκύλων-οδηγών «Λάρα» υποστηρίζει τις δράσεις με ειδική παρουσίαση.

Να σημειωθεί ότι οι Ομάδες Ανίχνευσης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου κάνουν και εκπαίδευση! Ο  Σπύρος Νηστικάκης και η Έκα θα βρίσκονται σήμερα Κυριακή 4/6/2023 στις 6μ.μ. στον Καράβολα (παραλιακή λεωφόρος Ηρακλείου) στο πάρκο Γκαγκάριν, για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Περιβάλλον & Ζώα: Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της νεολαίας" που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ