Οι Ρεθεμνιώτες της Αττικής υποδέχτηκαν το νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και αγάπης τα μέλη του ΔΣ συνεχάρησαν το νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Μεγάλη έκπληξη επεφύλαξαν οι Ρεθεμνιώτες της Αττικής οι του ιστορικού συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικής « ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» έμπροσθεν του  Προεδρικού Μεγάρου της Ελληνικής Δημοκρατίας όπου την Τρίτη 01 -2-2022 έδωσε την νενομισμένη διαβεβαίωση του ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου .

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» με επικεφαλής τον πρόεδρο κο Γεώργιο Βλατακη Άρχοντα Νομοφυλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου , δορυφορούμενοι από βρακοφόρους του χορευτικού  ομίλου ΚΡΗΤΕΣ , παρευρέθηκαν και υποδέχθηκαν τον από Ρεθυμνης και Αυλοποτάμου νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επευφημώντας τον  ΑΞΙΟΣ.

tyy

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και αγάπης τα μέλη του ΔΣ αφενός συνεχάρησαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κο Ευγένιο αλλά και ταυτόχρονα τον αποχαιρέτησαν λαμβάνοντας την ευλογία του ,αφού πλέον αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Ο Σεβασμιώτατος για μια ακόμη φορά με πολύ συγκίνηση εκθείασε την αγαστή συνεργασία που είχε με τα μέλη του συλλόγου Ρεθυμνιων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» και ιδίως με τον πρόεδρο κο Βλατακη όπου όπως ανέφερε τον συνδέει μακροχρόνια φιλία , γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο αμείωτο πάθος για την παράδοση και το καλό της Κρήτης και πάντοτε θα είναι ανοικτή η αγκαλιά του προς αυτούς.

jk

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γ. Βλατακης, η Ελ. Λιαναντωνακη, η Ελενη Τζιφακη, η Ντιντα Κλειδή, ο Μανωλης Καλλονακης, ο Μιλτος Κλειδης, ο Βας. Φραγκιαδακης, ο πρόεδρος του λαογραφικού ομίλου Κρητες Γεώργιος Πετρακης με τους βρακοφόρους. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από τον κ.  ο Αλέξη Τσέκα συζ. Της Ελ. Λιαναντωνακη . 

 

Δείτε επίσης:

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Οριστικό: Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο Πρωθυπουργός

Σύσκεψη στην Αρχιεπισκοπή για την ενθρόνιση!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ