Ονειρεύεστε καριέρα στα επαγγέλματα ομορφιάς; Η Cristi Academy είναι ο προορισμός σας!

Newsroom
Newsroom

Η υπεύθυνη της Cristi Academy εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Σχολή εξασφαλίζει στους σπουδαστές της πιστοποιημένες σπουδές και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Εάν ονειρεύεστε πιστοποιημένες σπουδές στον χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του wellness, ο προορισμός σας είναι η Cristi Academy στο Ηράκλειο, το σύγχρονο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 που εξειδικεύεται στα επαγγέλματα ομορφιάς. Οι προσφερόμενες ειδικότητες είναι:

  • Αισθητική Άκρων/Ονυχοπλαστική
  • Επαγγελματικό Μακιγιάζ
  • Αισθητική/Spa/Massage
  • Κομμωτική
  • Barber, και
  • Modeling

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της Cristi Academy σε σύντομο χρονικό διάστημα από 3 έως και 8 μήνες εκπαιδεύονται άρτια σε πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας προγράμματα σπουδών, στον τομέα ή στους τομείς που έχουν επιλέξει συνδυαστικά με εξατομικευμένα εκπαιδευτικά combos και λαμβάνουν πιστοποιημένες Βεβαιώσεις Σπουδών που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να εισαχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Τα μαθήματα σε θεωρία και πρακτική εξάσκηση γίνονται σε σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον και σε ολιγομελή τμήματα για την καλύτερη δυνατή απόδοση των σπουδαστών.

Οι εγγραφές για την τρέχουσα περίοδο έχουν ξεκινήσει, ενώ γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμη και τους θερινούς μήνες, δεδομένου ότι η δημιουργία νέων τμημάτων είναι συνεχής.

Στο βίντεο που ακολουθεί η υπεύθυνη της Cristi Academy κ. Μαριλή Σωτηράκη, μας υποδέχεται στον χώρο της Σχολής και μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε:

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cristi Academy στο www.cristiacademy.gr, και επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2810 334503

Cristi Academy – Επιμενίδου 22, στο κέντρο του Ηρακλείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ